Midsommarfest på Kroka äng i Rydebäck Midsommarafton 2018

Vi klär midsommarstången

13.00 Festplatsen öppnas och midsommarstången reses

FISKDAMM – LOTTERIER – CHOKLADHJUL M M

14.15 Musik, dans- och sånglekar runt midsommarstången under ledning av Juliana Melin från Modig-Annerfjelds Dansskola och midsommartomten Christer Nilsson.

15.00 Tävlingar, säcklöpning, dragkamp och godisregn

FESTMÄRKEN MED FINA VINSTER !

Festmärken säljs som vanligt vid Hemköp, på Hörnan Spel & Tobak och på festplatsen (20 kr st).

Många fina vinster lottas ut på festmärkena.

Dragningslistan publiceras här på hemsidan, i Rydebäcksbladet och på vår anslagstavla på Hemköp i Rydebäck.

Vinsterna hämtas på Rydebäcks IF:s kansli vid idrottshallen senast den 30 september 2018.OBS semesterstängt v 27-31.

Varmt Välkommna!

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 13:35