Vårstädning Söndagen den 6 Maj

Söndagen den 6 Maj deltar Rydebäcks IF:s barn och ungdomar tillsammans med föräldrar i Helsingborgs Kommuns vårstädning. Vårt städområde är alla gemensamma ytor i södra Rydebäck. Indelning kommer att ske i grupper, som får ett mindre område att städa. För varje barn / ungdom i åldern 5 - 20 år, som deltar i städningen får förening 200 kronor av kommunen så det gäller att så många barn och ungdomar som möjligt ställer upp. Vi samlas i klubbstugan klockan 9 och städar fram till klockan 12. När städningen är avslutad bjuder föreningen alla deltagare på hamburgare och dricka.

Nu hoppas vi att så många som möjligt hörsammar uppmaningen att delta i denna aktivitet. Information har även skickats ut i mail till medlemmarnas e-postadress. Du behöver inte anmäla deltagande. Bara se till att så många barn / ungdomar i åldern 5-20 år kommer och deltar i städningen.

VÄLKOMNA !

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 19:41 Skribent: Ronny Persson