Vårstädning Söndagen den 6 Maj

Söndagen den 6 Maj deltar Rydebäcks IF:s barn och ungdomar tillsammans med föräldrar i Helsingborgs Kommuns vårstädning. Vårt städområde är alla gemensamma ytor i södra Rydebäck. Indelning kommer att ske i grupper, som får ett mindre område att städa. För varje barn / ungdom i åldern 5 - 20 år, som deltar i städningen får förening 200 kronor av kommunen så det gäller att så många barn och ungdomar som möjligt ställer upp. Vi samlas i klubbstugan klockan 9 och städar fram till klockan 12. När städningen är avslutad bjuder föreningen alla deltagare på hamburgare och dricka.

Nu hoppas vi att så många som möjligt hörsammar uppmaningen att anmäla sig till denna aktivitet. Information har även skickats ut i mail till medlemmarnas e-postadress. Du behöver inte anmäla deltagande. Bara se till att så många barn / ungdomar i åldern 5-20 år kommer och deltar i städningen.

VÄLKOMNA !

Uppdaterad: 17 APR 2018 13:10