Vårstädning Söndagen den 6 Maj - Rydebäcks IF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Vårstädning Söndagen den 6 Maj


Söndagen den 6 Maj deltar Rydebäcks IF:s barn och ungdomar tillsammans med föräldrar i Helsingborgs Kommuns vårstädning. Vårt städområde är alla gemensamma ytor i södra Rydebäck. Indelning kommer att ske i grupper, som får ett mindre område att städa. För varje barn / ungdom i åldern 5 - 20 år, som deltar i städningen får förening 200 kronor av kommunen så det gäller att så många barn och ungdomar som möjligt ställer upp. Vi samlas i klubbstugan klockan 9 och städar fram till klockan 12. När städningen är avslutad bjuder föreningen alla deltagare på hamburgare och dricka.

Nu hoppas vi att så många som möjligt hörsammar uppmaningen att delta i denna aktivitet. Information har även skickats ut i mail till medlemmarnas e-postadress. Du behöver inte anmäla deltagande. Bara se till att så många barn / ungdomar i åldern 5-20 år kommer och deltar i städningen.

VÄLKOMNA !

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 19:41
Skribent: Ronny Persson

Föreningen har ett samarbete med HairFriends, ett företag som säljer professionella hårvårdsprodukter från de flesta kända varumärkena. När vi handlar via vår länk (klicka på bilden ovan) så får vi 10 procent tillbaka till vår förening. 

 

 Du och Rydebäcks Idrottsföreningfår pengar tillbaka när Du gör dina nätköp på Sponsorhuset.

Klicka på bilden ovan och kolla !

Allwi Produkter AB

När Du skall byta fönster. Stöd Rydebäcks IF genom att begära Din offert från Allwi. Klicka på bilden ovan och fyll i Dina kontaktuppgifter - glöm inte att ange Rydebäcks IF som Din förening.

 Logo Sparbanksstiftelsen

 

Logo Swedbank

 

Postadress:
Rydebäcks IF
Box 45
25721 Rydebäck

Besöksadress:
Idrottshallen, Frösögatan 15
25730 Rydebäck

Kontakt:
Tel: 042-221830
E-post: This is a mailto link

Se all info