Hoppa till sidans innehåll

BADMINTON Våren 2018


Som en Gymmix-aktivitet erbjuder vi badmintonutbildning till barn och vuxna. Syftet är att vi tillsammans skall utveckla barnen, både som personer och som badmintonspelare. 

Som ledare har vi Anders Persson och Anne-Marie Wellendorph, utbildade badmintontränare med tillsammans över 40 års erfarenhet. Bland tidigare elever har t.ex. flera USM-medaljer kammats in. Aktiva som spelare med Veteran SM-medaljer som största meriter. Internationellt är en kvartsfinal på ett Veteran-EM hittills den främsta framgången. 

För att uppnå våra mål behöver vi även föräldrarnas hjälp under träningarna. Det innebär att vi både utbildar föräldrarna i badminton och att föräldrarna deltar på badmintonbanan och hjälper barnen att genomföra övningarna. 

Vi har plats för både dem som vill träna för hälsan skull och för dem som vill tävla. Fördelen med badminton är att alla som vill kan delta i tävlingar. Det finns klasser för all åldrar och den roligaste klassen som kräver mest taktik och badmintonteknik är mixedklassen. 

När vi tävlar spelar vi inte bara i åldersklasser utan även i klasser efter spelstyrka vilket gör att personer i alla åldrar möts på tävlingarna. En snabb titt på senaste säsongens resultat visar att tonåringar mötte pensionärer i flera tuffa matcher.

Vi har tillgång till följande tid i Rydebäcks Sporthall för:

FAMILJEBADMINTON med ledare för barn och ungdomar tillsamans med föräldrar

Fredagar 19:00 - 20:00 Hel hall = 5 banor

Söndagar 16:00 - 17:30 Hel hall = 5 banor

MOTIONSBADMINTON för barn och ungdomar tillsammans med vuxen (minst en vuxen 18 år eller äldre per pass)

Tisdagar 20.00-21.00 Halv hall = 2 banor

Tisdagar 21.00-22.00  Hel hall = 5 banor

Söndagar 18:30 - 19:30 Hel hall = 5 banor

Vårterminen 2018 börjar vecka 03 (15-21 Januari) och pågår t o m vecka 23 (4-10 Juni).

Är ni en familj med barn, ungdomar och vuxna, som vill träna badminton tillsammans, kan ni ta kontakt med Anders Persson på telefon 0763-17 23 25 eller E-post This is a mailto link, för att komma överens om i vilken aktivitet det finns möjlighet att delta. Familje- och Motionsbadminton är aktiviteter, som ingår i Gymmix - beträffanade avgifter se sidan Deltagaravgifter (klicka på länken).

Uppdaterad: 19 APR 2018 16:29
Skribent: Ronney Persson

Föreningen har ett samarbete med HairFriends, ett företag som säljer professionella hårvårdsprodukter från de flesta kända varumärkena. När vi handlar via vår länk (klicka på bilden ovan) så får vi 10 procent tillbaka till vår förening. 

 

 Du och Rydebäcks Idrottsföreningfår pengar tillbaka när Du gör dina nätköp på Sponsorhuset.

Klicka på bilden ovan och kolla !

Allwi Produkter AB

När Du skall byta fönster. Stöd Rydebäcks IF genom att begära Din offert från Allwi. Klicka på bilden ovan och fyll i Dina kontaktuppgifter - glöm inte att ange Rydebäcks IF som Din förening.

 Logo Sparbanksstiftelsen

 

Logo Swedbank

 

Postadress:
Rydebäcks IF
Box 45
25721 Rydebäck

Besöksadress:
Idrottshallen, Frösögatan 15
25730 Rydebäck

Kontakt:
Tel: 042-221830
E-post: This is a mailto link

Se all info