BADMINTON Våren 2019

Vi erbjuder badmintonutbildning till barn och vuxna. Syftet är att vi tillsammans skall utveckla barnen, både som personer och som badmintonspelare.

Som ledare har vi utbildade badmintontränare med tillsammans över 40 års erfarenhet. Bland tidigare elever har t.ex. flera USM-medaljer kammats in. Ledarna har som spelare Veteran SM-medaljer som största merit. Internationellt är en kvartsfinal på ett Veteran-EM hittills den främsta framgången.

För att uppnå våra mål behöver vi även föräldrarnas hjälp under träningarna. Det innebär att vi både utbildar föräldrarna i badminton och att föräldrarna deltar på badmintonbanan och hjälper barnen att genomföra övningarna.

Vi har plats för både dem som vill träna för hälsans skull och för dem som vill tävla. Fördelen med badminton är att alla som vill kan delta i tävlingar. Det finns klasser för all åldrar och den roligaste klassen som kräver mest taktik och badmintonteknik är mixedklassen.

När vi tävlar spelar vi inte bara i åldersklasser utan även i klasser efter spelstyrka vilket gör att personer i alla åldrar möts på tävlingarna. En snabb titt på senaste säsongens resultat visar att tonåringar mötte pensionärer i flera tuffa matcher.

Vi har tillgång till följande tider i Rydebäcks Sporthall för:

Badmintonskola Måndagar 19:00 - 20:00

Badmintonskola Onsdagar 18:00 - 19:00

Badmintonskola Onsdagar 19:00 - 20:00

Badmintonskola Fredagar  19:30 - 20:30

Vuxna                Tisdagar    20:00-21:00

Vuxna                Tisdagar    21:00-22:00

Indelning i grupper efter ålder och spelstyrka görs när terminen har startat och utefter vilka tider som passar er. Vi kommer att ha flera grupper på samma tid då det är gott om plats i hallen.

Vårterminen 2019 börjar vecka 03 (14 - 20 Januari) och pågår t o m vecka 18 (29 April - 5 Maj).

Är ni en familj med barn, ungdomar och vuxna, som vill träna badminton tillsammans, kan ni ta kontakt med Anders Persson på telefon 0763-17 23 25 eller E-post This is a mailto link, för att komma överens om i vilken aktivitet det finns möjlighet att delta. Efter överenskommels om deltagande lämnas deltagaruppgifter för registrering i vårt medlemsregister i formuläret Lämna deltagaruppgifter   (klicka på länken) under Bli RIF-medlem på vår hemsida.

Vilken terminsavgift som skall betalas in och när den skall vara inbetald återfinns på sidan Deltagaravgifter (klicka på länken). Inbetalning görs till vår bankgiro 5893-3243.

Uppdaterad: 22 AUG 2018 19:25 Skribent: Ronney Persson