Bli RIF-medlem

Vi hälsar alla som vill hjärtligt välkomna att som aktiv medlem delta i Rydebäcks IF:s olika verksamheter inom gymnastik, handboll och badminton eller som supportmedlem ekonomiskt stödja vår verksamhet.

Deltagare Gymnastik

• Information om våra gymnastikaktiviteter och hur anmälan görs till dessa finns under GYMNASTIK OCH MOTION.
  • Samtidig med anmälan skall alltid (även för den som deltagit tidigare) deltagaruppgifter lämnas i formuläret Lämna deltagaruppgifter under Bli RIF-medlem på hemsidan.

Deltagare Handboll

• Information om våra handbollsaktiviteter hittar du under HANDBOLL.
  • Anmälan gör du enklast genom att kontakta vårt kansli på telefon 042 - 22 18 30 eller med  e-post till This is a mailto link
  • Samtidig med anmälan skall alltid (även för den som deltagit tidigare) deltagaruppgifter lämnas i formuläret Lämna deltagaruppgifter under Bli RIF-medlem på hemsidan.

Deltagare Badminton

• Information om våra badmintonktiviteter hittar du under BADMINTON
  • Anmälan gör du enklast genom att kontakta Anders Persson på telefon 0763-17 23 25 eller med e-post till This is a mailto link

Supportmedlem

Supportmedlem blir du enklast genom att kontakta vårt kansli på telefon 042 - 22 18 30 eller med e-post till This is a mailto link

Deltagaravgifter

• Deltagaravgifter betalas normalt per termin (vårtermin januari-juni respektive hösttermin juli-december).
  • Aktuella deltagaravgifter hittar du under rubriken Deltagaravgifter under Bli RIF-medlem
  • Betalning görs till Plusgiro 214395-6 eller Bankgiro 5893-3243.
Uppdaterad: 16 AUG 2016 10:26 Skribent: Ronny Persson