Bli RIF-medlem

Vi hälsar alla som vill hjärtligt välkomna att som aktiv medlem delta i Rydebäcks IF:s olika verksamheter inom handboll och gymnastik eller som supportmedlem ekonomiskt stödja vår verksamhet.

Deltagare Handboll

• Information om våra handbollsaktiviteter hittar du under handbollsfliken
  • Anmälan gör du enklast genom att kontakta vårt kansli på telefon 042 - 22 18 30 eller e-post This is a mailto link
  • Vid inskrivningen, som görs vi respektive termins första träningstillfälle skall, för den som inte är medlem sedan tidigare, en ifylld Deltagaranmälan lämnas till ledaren f v b till kansliet.

Deltagare Gymnastik

• Information om våra gymnastikaktiviteter och hur anmälan görs till dessa finns under gymnastik & motionsfliken
  • Vid inskrivningen, som görs vid respektive termins första träningstillfälle skall, för den som inte är medlem sedan tidigare, en ifylld Deltagaranmälan lämnas till ledaren f v b till kansliet.

Supportmedlem

Supportmedlem blir du enklast genom att kontakta vårt kansli på telefon 042 - 22 18 30 eller e-post This is a mailto link

Deltagaravgifter

• Deltagaravgifter betalas normalt per termin (vårtermin januari-juni respektive hösttermin juli-december).
  • Aktuella deltagaravgifter hittar du under rubriken Deltagaravgiften i menyn till vänster.
  • Betalning görs till Plusgiro 214395-6 eller Bankgiro 5893-3243.
Uppdaterad: 16 AUG 2016 10:26