ANMÄLA TILL AKTIVITET

1. Deltagare i Barn- och ungdomsgymnastik

För den, som vill delta i en aktivitet - även om man bara vill prova på - måste det alltid göras en anmälan för att se om det finns plats och om det är rätt aktivitet med hänsyn till ålder m m. Gäller inför varje terminsstart även för dem, som deltagit tidigare.

Anmälan göras alltid per telefon till Ingrid Malmberg, 0704-68 08 81 - ring vardagar efter 19.00 eller helgen 10.00-12.00.

Dessutom skall Deltagaruppgifter lämnas genom att fylla i uppgifterna i formuläret på vår hemsida för att vi skall ha aktuella uppgifter i vårt medlemsregister.

Betala in avgiften så snart som möjligt dock senast vid månadsskiftet efter terminsstart.

2. Deltagare i Gruppträning / Gymmix

Anmälan görs genom att lösa ett träningskort enklast genom att betala in avgiften på PG 21 43 95-6 och hämta sitt kort på kansliet 2 dagar efter inbetalningen eller mot uppvisande av kvitto på inbetalningen. Kort kan också lösas med kontant betalning på kansliet (vi vill dock så långt det går undvika att hantera kontanter).

Anmälan för deltagande i Badminton skall alltid göras till Anders Persson på telefon 0763-172325 eller e-post This is a mailto link .

Dessutom skall Deltagaruppgifter lämnas genom att fylla i uppgifterna i formuläret på vår hemsida för att vi skall ha aktuella uppgifter i vårt medlemsregister .

3. Deltagara i Handbollsskola

Anmälan görs med E-post till This is a mailto link.

Dessutom skall Deltagaruppgifter lämnas genom att fylla i uppgifterna i formuläret på vår hemsida för att vi skall ha aktuella uppgifter i vårt medlemsregister.

Uppdaterad: 2017-08-21 14:28
Skribent: Ronney Persson