ANMÄLA TILL AKTIVITET - Rydebäcks IF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

ANMÄLA TILL AKTIVITET


1. Deltagare i Barn- och ungdomsgymnastik

För den, som vill delta i en aktivitet - även om man bara vill prova på - måste det alltid göras en anmälan för att se om det finns plats och om det är rätt aktivitet med hänsyn till ålder m m. Gäller inför varje terminsstart även för dem, som deltagit tidigare.

Anmälan göras alltid per telefon till Ingrid Malmberg, 0704-68 08 81 - ring vardagar efter 19.00.

Dessutom skall Deltagaruppgifter lämnas genom att fylla i uppgifterna i formuläret på vår hemsida för att vi skall ha aktuella uppgifter i vårt medlemsregister.

Betala in avgiften till BG 5893-3243 så snart som möjligt  dock senast 30 dagar efter terminsstart.

2. Deltagare i Gruppträning / Gymmix 

Anmälan görs genom att lösa ett träningskort enklast genom att betala in avgiften på BG 5893-3243 och hämta sitt kort på kansliet 2 dagar efter inbetalningen eller mot uppvisande av kvitto på inbetalningen. Kort kan också lösas med kontant betalning på kansliet (vi vill dock så långt det går undvika att hantera kontanter).

Anmälan för deltagande i Badminton skall alltid göras till Anders Persson på telefon 0763-172325 eller e-post This is a mailto link .

Dessutom skall Deltagaruppgifter lämnas genom att fylla i uppgifterna i formuläret på vår hemsida för att vi skall ha aktuella uppgifter i vårt medlemsregister .

3. Deltagara i Handbollsskola 

För den, som vill delta i en aktivitet - även om man bara vill prova på - måste det alltid göras en anmälan för att se om det finns plats och om det är rätt aktivitet med hänsyn till ålder m m. Gäller inför varje terminsstart även för dem, som deltagit tidigare.

Anmälan görs med E-post till This is a mailto link.

Dessutom skall Deltagaruppgifter lämnas genom att fylla i uppgifterna i formuläret på vår hemsida för att vi skall ha aktuella uppgifter i vårt medlemsregister.

Betala in avgiften till BG 5893-3243 så snart som möjligt dock senast 30 dagar erfter terminsstart.

Uppdaterad: 15 JAN 2018 14:59
Skribent: Ronney Persson

Föreningen har ett samarbete med HairFriends, ett företag som säljer professionella hårvårdsprodukter från de flesta kända varumärkena. När vi handlar via vår länk (klicka på bilden ovan) så får vi 10 procent tillbaka till vår förening. 

 

 Du och Rydebäcks Idrottsföreningfår pengar tillbaka när Du gör dina nätköp på Sponsorhuset.

Klicka på bilden ovan och kolla !

Allwi Produkter AB

När Du skall byta fönster. Stöd Rydebäcks IF genom att begära Din offert från Allwi. Klicka på bilden ovan och fyll i Dina kontaktuppgifter - glöm inte att ange Rydebäcks IF som Din förening.

 Logo Sparbanksstiftelsen

 

Logo Swedbank

 

Postadress:
Rydebäcks IF
Box 45
25721 Rydebäck

Besöksadress:
Idrottshallen, Frösögatan 15
25730 Rydebäck

Kontakt:
Tel: 042-221830
E-post: This is a mailto link

Se all info