LÄMNA DELTAGARUPPGIFTER

OBS. DETTA FORMULÄR GÄLLER INTE SOM ANMÄLAN. ANMÄLAN AV DELTAGARE I VÅRA BARN- OCH UNGDOMSGRUPPER I GYMNASTIK SKALL ALLTID GÖRAS TILL INGRID MALMBERG PÅ TELEFON 0704-68 08 81

När en deltagare är anmäld till en eller flera av våra grupper, skall detta formulär alltid fyllas i för att anmälan skall vara giltig. Uppgifterna behövs för att deltagaren skall registreras för deltagande i den aktuella gruppen. När du fyllt i alla uppgifter skall du klicka på Spara för att bekräfta uppgifterna. OBS Du får ingen bekräftelse på de lämnade uppgifterna (vill du ha kopia får du skriva ut dem innan du bekräftar).

Personnummer: YYYYMMDD-XXXX
Namn:
Målsman, namn:
Målsman, personnummer:
Adress:
Postnr/Ort:
Telefon:
Mobiltelefon:
E-post:
Deltar i grupp - bocka i val
Deltarigrupper

Bekräfta uppgifterna genom att klicka på Skicka