HANDBOLLSSKOLA FLICKOR OCH POJKAR Hösten 2017

HANDBOLLSSKOLA för flickor och pojkar, som är födda 2007-2009

Anmälan och frågor:

Såväl tidigare som nya deltagare, som är intresserade av att lära sig att spela handboll, är välkomna med anmälan (gäller även de som deltagit tidigare för att vi skall veta hur många som kommer att delta) eller frågor på e-post This is a mailto link eller telefon 042-221830. Observera vi deltar inte i något tävlingsspel.

Vi håller till i Rydebäcks Sporthall (gympahallen) - se tider nedan.

Vi har en handbollstränare, som heter Bianca. Hon tar gärna hjälp av någon eller några föräldrar, som är villiga att hjälpa till med träningen.

Klädsel, som gäller är innegympaskor och gympakläder (det som används på skolgymnastiken). Ingång till hallen från grusplanen på hallens baksida via omklädningsrum för Pojkar respektive Flickor.

GRUPP DAG TID

TERMINS-

START

TERMINS-

AVSLUTNING

Handbollsskola

flickor och pojkar

Måndag 1630-1730

4 September

11 December

Terminsavgift (medlems- och deltagaravgift): 600 kronor / termin. Om familjeavgift betalas för familjen omfattas även denna aktivitet.

Betalas in på plusgiro 21 43 95-6 senast den 15 September 2017.

Uppdaterad: 2017-08-18 17:44