HANDBOLLSSKOLA FLICKOR OCH POJKAR Våren 2019

HANDBOLLSSKOLOR för flickor och pojkar 8-9 och 10-11 år

Såväl tidigare som nya deltagare, som är intresserade av att lära sig att spela handboll, är välkomna med anmälan (gäller även de som deltagit tidigare för att vi skall veta hur många som kommer att delta) eller frågor på e-post This is a mailto link eller telefon 042-221830. Observera vi deltar inte i något tävlingsspel.

Vi håller till i Rydebäcks Sporthall (gympahallen) - se tider nedan. v i gör uppehåll i träningen under Sportlovsveckan 18-24 februari och Påsklovet 15-22 April..

Vi har en handbollstränare, som heter Bianca. Hon tar gärna hjälp av någon eller några föräldrar, som är villiga att hjälpa till med träningen.

Klädsel, som gäller är innegympaskor och gympakläder (det som används på skolgymnastiken). Ingång till hallen från grusplanen på hallens baksida via omklädningsrum för Pojkar respektive Flickor.

GRUPP DAG TID

TERMINS-

START

TERMINS-

AVSLUTNING

Handbollsskola

flickor och pojkar 8-9 år

Tisdag 1630-1730

15 Januari

30 April

Handbollsskola

flickor och pojkar  10 - 11 år

Onsdag  1700-1800

16 Januari

1 Maj

Efter överenskommels om deltagande lämnas deltagaruppgifter för registrering i vårt medlemsregister i formuläret Lämna deltagaruppgifter   (klicka på länken) under Bli RIF-medlem på vår hemsida.

Vilken terminsavgift som skall betalas in och när den skall vara inbetald återfinns på sidan Deltagaravgifter (klicka på länken). Inbetalning görs till vår bankgiro 5893-3243.

Terminsavgift (medlems- och deltagaravgift): 600 kronor / termin. Om familjeavgift betalas för familjen omfattas även denna aktivitet.

Uppdaterad: 22 AUG 2018 12:33 Skribent: Ronny Persson