Anslag från Sparbanksstiftelsen - Rydebäcks IF - IdrottOnline Klubb

Anslag från Sparbanksstiftelsen Skåne

2018-06-13 12:12
Rydebäcks IF har blivit beviljade 10 000 kronor i anslag från Sparbanksstiftelsen Skåne.
  • Uppdaterad: 2018-06-13 12:12

Till en utdelningsceremoni som ägde rum på Swedbanks kontor i Helsingborg den 12 juni var Rydebäcks IF  som en av flera föreningar inbjudna att ta emot ett anslag från Sparbanksstiftelsen Skåne. Vårt anslag på 10000 kronor skall enligt vår ansökan användas för att köpa in material för att kunna bygga vidare på våra handbollsskolor och vår familjebadminton.

Sparbankssiftelsen Skåne delar två gånger per år ut anslag till projekt enligt ansökningar från näringsliv och föreningar i Skånska kommuner. För våren 2018 delades det den 12 juni ut totalt ca 300 000 kr till olika projekt inom Helsingborgs kommun. Sparbanksstiftelsen Skåne får som ägare i Swedbank årlig utdelning på sina aktier, som de använder för att stödja föreningar och näringsliv i Skåne. Läs mer om Sparbankssiftelsen Skåne här.

Rydebäcks IF tackar Sparbanksstiftelsen Skåne och Swedbank, som genom sin framgångsrika affärsverksamhet gjort det möjligt att på detta sätt bidra till att utvecka vår och andra föreningars verksamhet.

Styrelsen för Rydebäcks IF.

Skribent: Ronney Persson
Epost: Adressen Gömd