GUTZ - bra kläder för hela familjen

2017-09-26 13:38
GUTZ vänder sig till ambitiösa föreningar med framåtanda och engagemang. Rydebäcks IF kör en kampanj för GUTZ kläder under tiden 26 september - 30 oktober. För varje paket Du köper går 30 % till föreningen
  • Uppdaterad: 2017-10-03 17:54

I katalogen kan ni hitta något för hela familjen.

Kika här!  http://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_ht17_se_webb?e=15259427/50817645)

Katalog och BESTÄLLNINGSBLANKETT finns att hämta på kansliet. När Du bestämt Dig för att handla lämnar du Din ifyllda beställning till kansliet.

Skribent: Ronney Persson
Epost: Adressen Gömd