GYMMIX GRUPPTRÄNING Hösten 2017

Gymmix är Gymnastikförbundets registrerade  varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Rydebäcks IF är en av mer än 180 Gymmix-föreningar i Sverige. Har Du ett terminskort Gymmix Gruppträning i Rydebäcks IF har Du möjlighet att delta i alla andra Gymmix-föreningars gruppträningar. Se karta med alla Gymmix-föreningar. Om Du är ute och reser och vill träna där Du är, kan Du få ett Gymmix-kort, som ger dig denna möjlighet. Kontakta kansliet så fixar vi detta.

GYMMIX SINGEL

Välj ett av passen: Medelgympa torsdag, Medelgympa söndag,  Motionsinnebandy torsdag, Motionsinnebandy söndag eller Familjecirkelfys söndag samt Badminton och gå på samma pass hela terminen för 600:-. För badmintonpassen krävs att man är anmäld för deltagande på respektive pass (begränsat antal deltagare).

HÖSTTERMINEN: Terminen startar och pågår t o m angivna veckor för respektive pass.

ANMÄLAN och AVGIFTER: (för info om avgifter för alla våra aktiviteter klïcka här)

Innan terminen startar anmäler Du dig genom att lösa ett kort, enklast genom att betala in avgiften på Rydebäcks IF:s plusgiro 21 43 95-6 (ange namn och personnummer) eller genom kontantbetalning på kansliet. Vid inbetalning på plusgiro hämtas kortet på kansliet tidigast tre dagar efter inbetalning eller mot uppvisande av kontoutdrag. Kansliet håller öppet fram till respektive pass under de två första veckorna (vecka 36 och 37 om du skall betala kontant (vi ser dock helst att inbetalningen sker via plusgirot - behöver du ett kvitto fixar vi det), kom i god tid före passet. Efter vecka 37 gäller kansliets ordinarie öppettider. Engångskort löses på passet. Kom 10 minuter innan start. Giltigt kort medtages och visas alltid för instruktör. Samtliga kort är personliga. I samtliga kort ingår medlemsavgift och försäkring.

För att vi skall ha fullständiga och aktuella uppgifter om Dig i vår medlemsregister fyller Du i formuläret Deltagaruppgifter, som Du hittar genom att klicka här, samtidigt som du betalar in avgiften.

PROGRAM:
PASS