Välkommen till Bamsegympan

BILD_Bamse

VI HÄLSAR ALLA BAMSEBARN VÄLKOMNA TILL HÖSTTERMINEN 2017

För att Bamsegympan ska fungera så bra som möjligt för oss alla har vi följande önskemål:

• Endast inskrivna barn får delta i gymnastiken
  • Tunna gymnastikskor skall användas
  • Inga smycken
  • Inga tuggummin
  • Långt hår skall vara uppsatt
  • Vi vill helst att ni föräldrar inte sitter i hallen under gymnastiken. Ni får gärna utnyttja vår klubbstuga intill idrottshallen. Är det ett problem för ditt barn - diskutera det gärna med ledarna.

Vill du som förälder bli en av våra nya Bamseledare? Inga särskilda förkunskaper krävs. Du får material och kunskap genom Gymnastikförbundets heldagsutbildning. Därefter får du stöd av föreningen. Vi söker även hjälpföräldrar som kan assistera Bamseledarna. Vill du veta mer om hur man blir Bamseledare eller assistent? Hör av dig till Ingrid Malmberg 0704- 68 08 81.

Anmälan skall alltid göras (även för tidigare deltagare) per telefon till Ingrid Malmberg 0704- 68 08 81 - ring vardagskvällar efter 19.00 eller helgen 10.00-12.00.

Under hösten har vi 15 träningstillfällen vecka 36-50 (OBS inget uppehåll under höstlovet).

Information om terminsavgifterna i våra olika grupper hittar du på vår hemsida under rubriken Bli RIF-medlem / Deltagaravgifter ( Klicka här ).

Inbetalning gör du till Plusgiro 21 43 95 – 6.

Betalningen skall vara oss tillhanda senast 15 september.

Fyll i samtliga deltagare och vilka grupper som avses när du gör inbetalningen, glöm inte personnummer.

För att få korrekta kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress) och kunna registrera målsman i vårt medlemsregister behöver vi för alla nya deltagare ett ifyllt formulär med Deltagaruppgifter (Klicka här), som fylls i direkt när anmälan har gjorts per telefon.

På vår hemsida www.rydebacksif.se hittar du mer information om föreningen och grupperna.

Vi hoppas att ni kommer att trivas med oss och vår gymnastik!

Kontaktperson: Ingrid Malmberg 0704- 68 08 81

Rydebäcks IFs kanslitel. 22 18 30            Mail: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook.

VÄLKOMMEN TILL DIN IDROTTSFÖRENING PÅ GÅNG- OCH CYKELAVSTÅND

Rydebäcks Idrottsförening är en licensierad Bamsegympaförening. Vi är en lokal förening som funnits sedan 1969.

Uppdaterad: 2017-08-23 08:32