Välkommen till Familjegympan

VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCKS IFs FAMILJEGYMPA HÖSTTERMINEN 2017

En grupp för dig som vill gympa tillsammans med ditt barn, på barnets villkor. Lekar, ramsor och redskapsbanor, aktiviteter som utgår ifrån barnet. Familjegympan vill förmedla rörelseglädje samt ge en god grund för fortsatt idrottande.

För att Familjegympan ska fungera så bra som möjligt för oss alla har vi följande önskemål:

* Alla skall vara ombytta under gymnastikpasset, byt om i omklädningsrummen.

* Sockiplast, mockasiner eller halksockor skall användas.

* Inga nappar, snuttar eller likvärdigt får vara med på gympagolvet.

* Långt hår skall vara uppsatt.

* Som förälder på familjegympan skall du vara aktiv med ditt barn och följa barnet under hela passet.

* Eventuella syskon skall ha en vuxen vid sin sida under hela passet.

* Barnvagnar stannar i korridoren vid entrén.

Under hösten har vi 15 träningstillfällen vecka 36-50 (OBS inget uppehåll under höstlovet).

Anmälan skall alltid göras (även för tidigare deltagare) per telefon till Ingrid Malmberg 0704-68 08 81 -  ring vardagskvällar efter 19.00 eller helgen 10.00-12.00.

Information om terminsavgifterna i de olika grupperna hittar du på web-sidan Deltagaravgifter under rubriken Bli RIF-medlem på vår hemsida.

Inbetalning gör du till Plusgiro 21 43 95 – 6. Fyll i samtliga deltagare och vilka grupper som avses när du gör inbetalningen, glöm inte personnummer.

För att vi skall ha korrekta kontaktuppgifter (telefon och e-postadress) och rätt uppgifter om målsman i vårt medlemsregister skall formuläret Deltagaruppgifter (Klicka här), som finns på vår hemsida fyllas i diret efter anmälan per telefon.

Betalningen skall vara oss tillhanda senast 15 september.

På vår hemsida www.rydebacksif.se kan ni även läsa om vår övriga verksamhet

Kontaktperson Ingrid Malmberg tel. 0704-68 08 81

Rydebäcks IFs kansli tel. 22 18 30    Mail: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook

Välkommen till din idrottsförening på gång- och cykelavstånd.

Uppdaterad: 2017-08-23 08:29