Hoppa till sidans innehåll

BADMINTON Hösten 2021


Vi erbjuder badmintonutbildning till barn och vuxna. Syftet är att vi tillsammans skall utveckla barnen, både som personer och som badmintonspelare. 

Som ledare har vi utbildade badmintontränare med tillsammans över 40 års erfarenhet. Bland tidigare elever har t.ex. flera USM-medaljer kammats in. Ledarna har som spelare Veteran SM-medaljer som största merit. Internationellt är en kvartsfinal på ett Veteran-EM hittills den främsta framgången. 

Vi erbjuder badmintonutbildning till barn och vuxna. Syftet är att vi tillsammans skall utveckla barnen, både som personer och som badmintonspelare. 

Som ledare har vi utbildade badmintontränare. För att uppnå våra mål behöver vi även föräldrarnas hjälp under träningarna. Det innebär att vi både utbildar föräldrarna i badminton och att föräldrarna deltar på badmintonbanan och hjälper barnen att genomföra övningarna. 

Vi har plats för både dem som vill träna för hälsans skull och för dem som vill tävla. Fördelen med badminton är att alla som vill kan delta i tävlingar. Det finns klasser för all åldrar och den roligaste klassen som kräver mest taktik och badmintonteknik är mixedklassen. 

När vi tävlar spelar vi inte bara i åldersklasser utan även i klasser efter spelstyrka vilket gör att personer i alla åldrar möts på tävlingarna. En snabb titt på senaste säsongens resultat visar att tonåringar mötte pensionärer i flera tuffa matcher.

Vi har tillgång till följande tider i Rydebäcks Sporthall för:

Vuxna och Ungdomar Motion  Måndagar 19:30 - 21:00 (5 banor)

Badmintonskola Fredagar  19:30 - 20:30 (5 banor)

Vuxna och Ungdomar Motion    Fredagar   20:30-22:00 (5 banor)

Badmintonskola Söndagar 15:00-17:00 (5 banor)

Indelning i grupper efter ålder och spelstyrka görs när terminen har startat och utefter vilka tider som passar er. Vi kommer att ha flera grupper på samma tid då det är gott om plats i hallen.

Höstterminen 2021 börjar vecka 36 (6-12 september) och pågår t o m vecka 50 (13 -19 December)

Är ni en familj med barn, ungdomar och vuxna, som vill träna badminton tillsammans, kan ni ta kontakt med Anders Persson på telefon 0763-17 23 25 eller E-post This is a mailto link, för att komma överens om i vilken aktivitet det finns möjlighet att delta. Efter överenskommels om deltagande lämnas deltagaruppgifter för registrering i vårt medlemsregister i formuläret Lämna deltagaruppgifter   (klicka på länken) under Bli RIF-medlem på vår hemsida.

Vilken terminsavgift som skall betalas in och när den skall vara inbetald återfinns på sidan Deltagaravgifter (klicka på länken). Inbetalning görs till vår bankgiro 5893-3243 senast två veckor efter första träningstillfället.

Uppdaterad: 13 DEC 2019 13:32 Skribent: Ronney Persson

 

 Du och Rydebäcks Idrottsföreningfår pengar tillbaka när Du gör dina nätköp på Sponsorhuset.

Klicka på bilden ovan och kolla !

 Logo Sparbanksstiftelsen

Logo Swedbank

 

Postadress:
Rydebäcks IF
Box 45
25721 Rydebäck

Besöksadress:
Idrottshallen, Frösögatan 15
25730 Rydebäck

Kontakt:
Tel: 042221830
E-post: This is a mailto link

Se all info