Bli RIF-medlem

Vi hälsar alla som vill hjärtligt välkomna att som aktiv medlem delta i Rydebäcks IF:s olika verksamheter inom gymnastik, badminton och familjepingis eller som supportmedlem ekonomiskt stödja vår verksamhet.

Deltagare i Gymnastik, Badminton och Familjepingis

• Information om våra aktiviteter och hur anmälan görs till dessa finns under GYMNASTIK OCH MOTION, BADMINTON OCH FAMILJEPINGIS.
  • Anmälan till aktivitet görs alltid i formuläret Deltagaranmälan .

Supportmedlem

Supportmedlem blir du enklast genom att kontakta vårt kansli på telefon 042 - 22 18 30 eller med e-post till This is a mailto link

Deltagaravgifter

• Deltagaravgifter betalas normalt per termin (vårtermin januari-juni respektive hösttermin juli-december).
  • Aktuella deltagaravgifter hittar du under rubriken Deltagaravgifter under Bli RIF-medlem
  • Betalning görs till 5893-3243.
Uppdaterad: 16 AUG 2016 10:26 Skribent: Ronny Persson

c/o R. Persson, Vindögatan 4