FAMILJEPINGIS HÖSTEN 2021

Familjepingis är en motionsaktivitet som Rydebäcks IF erbjuder familjer med skolungdomar i åldern 7-12 år, där barn och föräldrar eller äldre syskon kan spela bordtennis tillsammans i Rydebäcks Sporthall.

Material såsom bordtennisnät, racketar och bollar tillhandahålles av föreningen.

Aktiviteten drivs av engagerade föräldrar, som är beredda att svara för att material finns på plats och att bordtennisborden sätts upp och plockas ned samt att deltagande ungdomars närvoro noteras på aktivitetens närvarokort. Vi är tacksamma om det finns några föräldrar som kan tänka sig att ta på sig dessa uppgifter. Hör i så fall av er till kansliet på 042-221830 eller maila till This is a mailto link.

Vi  har tillgång till följande tider för Familjepingis i Rydebäcks Sporthall med start i vecka 36 (6-12 sep):

Onsdag 17.30 - 18.30 (halva hallen)

Söndag 18.00 - 19.00 (halva hallen)

För barn i åldern 7-12 år, som deltar är deltagaravgiften (inklusive medlemsavgift och försäkring) 600 kr / termin. Vuxen eller äldre syskon, som spelar tillsammans med barnen betalar ingen avgift men skall vara registrerad i vårt medlemsregister

Anmälan och frågor om deltagande:

Anmälan av deltagare görs med e-post till This is a mailto link. Frågor besvaras av kansliet på telefon 042-221830.

I samband med anmälan till lämnas alltid aktuella Deltagaruppgifter i web-formuläret  (klicka här)  .Vi behöver uppgifterna för registrering / uppdatering i medlemsregistret (gäller för såväl anmält barn som för medföljande vuxen eller äldre syskon som spelar tillsammans med barnet).

Uppdaterad: 17 SEP 2020 12:22 Skribent: Ronney Persson
E-post: Adressen Gömd