Hoppa till sidans innehåll

HANDBOLLSSKOLA FLICKOR OCH POJKAR Hösten 2020


HANDBOLLSSKOLA för flickor och pojkar 7-10 år

Såväl tidigare som nya deltagare, som är intresserade av att lära sig att spela handboll, är välkomna med anmälan (gäller även de som deltagit tidigare för att vi skall veta hur många som kommer att delta) eller frågor på e-post This is a mailto link eller telefon 042-221830. Observera vi deltar inte i något tävlingsspel.

Vi håller till i Rydebäcks Sporthall (gympahallen) - se tider nedan. 

Vi har en handbollstränare, som heter Bianca. Hon tar gärna hjälp av någon eller några föräldrar, som är villiga att hjälpa till med träningen.

Klädsel, som gäller är innegympaskor och gympakläder (det som används på skolgymnastiken). Ingång till hallen från grusplanen på hallens baksida via omklädningsrum för Pojkar respektive Flickor.

GRUPP DAG TID

TERMINS-

START

 TERMINS-

AVSLUTNING

Handbollsskola 

flickor och pojkar 7-10 år

Onsdag 1700-1800

Onsdag

2 Sep

Onsdag

16 Dec

Anmälan görs genom att fylla i och lämna deltagaruppgifter för registrering i vårt medlemsregister i formuläret Lämna deltagaruppgifter   (klicka på länken) under Bli RIF-medlem på vår hemsida.

Vilken terminsavgift som skall betalas in och när den skall vara inbetald återfinns på sidan Deltagaravgifter (klicka på länken). Inbetalning görs till vår bankgiro 5893-3243 snarast efter terminsstarten dock senast den 15 September.

Terminsavgift (medlems- och deltagaravgift): 600 kronor / termin. Om familjeavgift betalas för familjen omfattas även denna aktivitet. 

Uppdaterad: 07 AUG 2019 08:58 Skribent: Ronny Persson

 

 Du och Rydebäcks Idrottsföreningfår pengar tillbaka när Du gör dina nätköp på Sponsorhuset.

Klicka på bilden ovan och kolla !

 Logo Sparbanksstiftelsen

Logo Swedbank

 

Postadress:
Rydebäcks IF
Box 45
25721 Rydebäck

Besöksadress:
Idrottshallen, Frösögatan 15
25730 Rydebäck

Kontakt:
Tel: 042221830
E-post: This is a mailto link

Se all info