Hoppa till sidans innehåll

GYMMIX GRUPPTRÄNING Våren 2021


OBS TIDPUNKT FÖR TERMINSSTART ÄR BEROENDE AV EV. FORTSATTA RESTRIKTIONER FÖR ANVÄNDNING AV IDROTTSHALLAR M M. MED ANLEDNING AV CORONA !

PROGRAM:
PASS

Onsdag 

Torsdag

Söndag

MEDELGYMPA

 

 

1800-1930 

1900-2000

FAMILJECIRKELFYS

 

    1700-1800

MOTIONSINNEBANDY

 

2100-2230 

 

2000-2130

 

 Gymmix är Gymnastikförbundets registrerade  varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Rydebäcks IF är en av mer än 180 Gymmix-föreningar i Sverige. Har Du ett terminskort Gymmix Gruppträning i Rydebäcks IF har Du möjlighet att delta i alla andra Gymmix-föreningars gruppträningar. Se karta med alla Gymmix-föreningar. Om Du är ute och reser och vill träna där Du är, kan Du få ett Gymmix-kort, som ger dig denna möjlighet. Kontakta kansliet så fixar vi detta.

GYMMIX SINGEL

Välj ett av passen: Medelgympa torsdag, Medelgympa söndag, Motionsinnebandy onsdag, Motionsinnebandy söndag eller Familjecirkelfys söndag och gå på samma pass hela terminen för 600:-. 

HÖSTTERMINEN: Terminen startar och pågår t o m angivna veckor för respektive pass..

ANMÄLAN och AVGIFTER: (för info om avgifter för alla våra aktiviteter klïcka här)

Innan terminen startar anmäler Du dig genom att lösa ett kort, enklast genom att betala in avgiften på Rydebäcks IF:s bankgiro BG 5893-3243 (ange namn och personnummer) eller genom kontantbetalning på kansliet. Vid inbetalning på bankgiro hämtas kortet på kansliet tidigast tre dagar efter inbetalning eller mot uppvisande av kontoutdrag.  Engångskort löses på passet. Kom 10 minuter innan start. Giltigt kort medtages och visas alltid för instruktör. Samtliga kort är personliga. I samtliga kort ingår medlemsavgift och försäkring.

För att vi skall ha fullständiga och aktuella uppgifter om Dig i vår medlemsregister fyller Du i formuläret Deltagaruppgifter, som Du hittar genom att klicka här, samtidigt som du betalar in avgiften.

Uppdaterad: 29 DEC 2020 13:47 Skribent: Ronny Persson

 

 Du och Rydebäcks Idrottsföreningfår pengar tillbaka när Du gör dina nätköp på Sponsorhuset.

Klicka på bilden ovan och kolla !

 Logo Sparbanksstiftelsen

Logo Swedbank

 

Postadress:
Rydebäcks IF
c/o R. Persson, Vindögatan 4
25733 Rydebäck

Besöksadress:
Gamla Sporthallen, Frösögatan 15
25730 Rydebäck

Kontakt:
Tel: 042221830
E-post: This is a mailto link

Se all info